Ril Irodaszer Webáruház

 
Kezdőlap arrow Minőségpolitika
A RIL KFT INTEGRÁLT POLITIKÁJA PDF Nyomtatás Email

Munkánk minőségét vevőink elégedettségén és a sikeres üzletmeneten keresztül kívánjuk mérni.

Célunk - kihasználva a szervezet méreteiből és a közvetlen vezetői irányításból adódó előnyöket - partnereink mind gyorsabb kiszolgálása. A szolgáltatás teljesítésében elsőrendű szempont a megrendelői igényekre való rugalmas reagálás. Nyitottak vagyunk minden vevői igény teljesítésére, nem zárkózunk el új termékek és szolgáltatásuk biztosításától sem. Célunk, hogy lehetőségeink határain belül, megrendelőink igénye esetén, a teljes körű irodai ellátást biztosítsunk.
A vevővel kapcsolatba kerülő munkatársaink mind magatartásukban, mind külső megjelenésükben képviselik a RIL Kft. üzleti filozófiáját. A vállalkozás hírnevének és a megrendelőink szemében kialakult kép megtartásának érdekében a kapcsolattartást a
kulturált, ügyfélközpontú magatartás és kommunikáció jellemzi, amelynek érdekében közvetlen ügyfélkapcsolatot tartó értékesítési lánc került kialakításra. A személyhez kötött értékesítési rendszer biztosítja az üzleti kapcsolatokon túlmutató vevői kapcsolatok kezelését, amely a hosszú távú üzleti együttműködés egyik legfontosabb feltétele.

Saját működésünk során biztosítjuk a környezeti hatások folyamatos figyelését és a környezetet terhelő tevékenységeink folyamatos mérséklését. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetbarát termékek forgalmazására és partnereink felhasználása során ezen termékek részarányának a növelésében. Kiegészítő szolgáltatásként biztosítjuk vevőink számára az általunk forgalmazott termékekből keletkező veszélyes hulladékok visszagyűjtését és szakszerű kezelését. Saját tevékenységünkön, az általunk forgalmazott környezetbarát helyettesítő termékeken is fontos feladatunknak tekintjük megrendelőink környezettudatos munkájának a segítését. Működésünk során alapvető célkitűzésünk a környezetvédelmi jogszabályoknak való folyamatos megfelelésen túl, saját környezetvédelmi munkánk számszerűsíthető eredményeinek a folyamatos növelése.

A tanúsított, MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14 001:2005 szabványok szerinti követelményeknek megfelelően működő, és folyamatosan fejlesztett irányítási rendszer a társaság teljes keresztmetszetére kiterjedő minőségszabályozási tevékenység alapja. A vezetés fontos feladatának tekinti a rendszer folyamatos fejlesztését és korszerűsítését.

 

Gyors termékkereső

Az alább ajánlott termékek csupán töredékét képezik kínálatunknak. Használja a keresés gombot az összes találat megjelenítéséhez.


Speciális keresés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy újdonságainkról értesíthessük!