Ril Irodaszer Webáruház

 
Kezdőlap arrow Rólunk
A RIL kft.-ről röviden PDF Nyomtatás Email

Az irodaszerpiac sokszereplős és rendkívül változatos képet mutat ma Magyarországon. Igen nagy a verseny a vevők bizalmának elnyeréséért és tekintettel arra, hogy a szegmensben a kínálati piac sajátosságai érvényesülnek, szinte lehetetlen hosszabb távon sikeres együttműködést megvalósítani, ha a szolgáltatás nem elégíti ki maximálisan az összes felmerülő igényt.

A RIL Kft. 2001. januárja óta elsősorban azokat a közületeket (végfelhasználókat) keresi meg ajánlatával, akiknél az éves papír-írószer felhasználás nem százmilliós nagyságrendű, ám adottságaik miatt felettébb rugalmas kiszolgálást, és gyakran elég speciális „törődést” igényelnek. Meggyőződésünk ugyanis, hogy a mai versenyhelyzetben az ár mellett elsősorban a szolgáltatások minősége játszik főszerepet.
Partnereink számára – túl azon, hogy rendeléseiket pontosan teljesítjük - nagyon fontos szempont, hogy a napi munkához elengedhetetlen irodaszerek beszerzése ne kapjon nagyobb hangsúlyt, mint az feltétlenül szükséges. Tehát akkor dolgozunk jól, ha a felhasználónak a lehető legkevesebb dolga van a papír-írószer rendelésekkel kapcsolatban. Cégünk ennek érdekében igyekszik olyan módszereket alkalmazni, amelyek gyakorlatilag teljes mértékben leveszik a terhet a beszerző kollégák válláról: ilyen többek között a „testre szabott” terméklista, az elektronikus katalógus és a saját jelszóval használható internetes vásárlási lehetőség is.
Mivel itt lehetetlen lenne valamennyi szolgáltatásunkat, ötletünket és lehetőségünket felsorolni, ezért nem is törekszünk rá. A RIL Kft. pontosan azért jött létre, hogy minden vásárlójának személyre szabottan nyújtsa azt, amire annak valóban szüksége van. Amennyiben irányelveink felkeltették érdeklődését vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy az Ön igényeinek miként felelnénk meg, kérjük, keressen minket személyesen az alábbi telefonszámok valamelyikén, s remélhetőleg hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük majd.

 RIL Kft.
Telefon: 238-0952
Telefax: 239-2141
 

Gyors termékkereső

Az alább ajánlott termékek csupán töredékét képezik kínálatunknak. Használja a keresés gombot az összes találat megjelenítéséhez.


Speciális keresés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy újdonságainkról értesíthessük!